HTML

Káoszkutató

Friss topikok

  • csak egy néző: @dukeekud: Megnyugszik a beteg és beveszi a rúdaspirinjét. pctrs.network.hu/clubpicture/1/7/5/9/_... (2014.02.15. 09:10) Simon Gábor három napja
  • Tomiko: @Blogger Géza: Jelenleg a Paks 2 project is csak légvár, még is megszavazták. Nem teljesítményben ... (2014.02.12. 18:57) Az atomról

Orbán Viktor határozottan állást foglalt

2014.03.02. 21:52 KáoszKutató

Szokás Orbán Viktor szemére vetni, hogy pont az ellenkezőjét teszi, mint amit ezelőtt akár csak pár évvel hangoztatott. Például ezt mondta, amikor 2008-ban Oroszország lerohanta Grúziát:

2008: "Olyasmi történt, amely a hidegháború vége óta nem fordult elő. A nyers erőpolitika birodalmi szemléletű és erejű érvényesítése, amelyet Oroszország most vállalt, az elmúlt 20 évben ismeretlen volt. Magyarországnak van tapasztalata a vele szemben indított katonai akciókat illetően. Ezért is tartom fontosnak, hogy a politika, az erkölcs és a jövő szempontjából Magyarország egyértelműen foglaljon állást."

Most ismét helyzet van, ezúttal Ukrajna területére hatolt be az orosz hadsereg. Ukrajna szomszéd állam, melynek területi integritását éppen a Budapesti Memorandum mondja ki, ráadásul jelentős magyar kisebbség él ott.
A fanyalgók azon élcelődtek, hogy Orbán Viktornak most bezzeg esze ágában sincs határozottan állást foglalni.

Hát de!

2014: "Őz! Jó, aha, tényleg! De szép volt!"

Szólj hozzá!

Címkék: ukrajna oroszország orbán viktor putyin

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszkutato.blog.hu/api/trackback/id/tr625840383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása